Kanaalstraat 12B, 5347 KM Oss info@sieb4u.nl

Referenties

image

De referenties van - SIEB4U

Het verstrekken van de juiste informatie is essentieel voor een goede en betrouwbare samenwerking en staat bij ons dus als prioriteit op de agenda. Hieronder leest u hoe enkele van onze verladers over Sieb4U oordelen.

image

Estillon - Uden

Sieb4U verzorgt zowel de import als de export van onze vloerproducten. Het bedrijf is al jaren een zeer professionele partner om mee samen te werken. De prestaties zijn uitstekend en de service is end-to-end. Precies zoals we het verwachten van een logistiek dienstverlener.

image

De Kroes - Oosterhout

Als bedrijf spelen we voortdurend in op veranderingen in de markt. Dat vraagt om partners die - net als wij dus - snel kunnen anticiperen. Bij Sieb4U kunnen ze dat als geen ander. Zowel over zee als door de lucht voert hun team onze orders perfect uit. En ze ontlasten ons ook nog eens van administratief werk.

image

Aludyne - Oss

Aludyne Oss heeft Sieb4U geselecteerd als logistiek partner. Aludyne, zoals iedere automotive client, vraagt om een hoog niveau op gebied van service, betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en price-setting. Sieb4U beantwoordt aan deze criteria en dat heeft geleid tot een uiterst plezierige samenwerking.